• gordijnen 02.jpg
  • gordijnen 08.jpg
  • gordijnen 11.jpg
  • gordijnen 12.jpg
  • gordijnen 18.jpg
  • gordijnen 20.jpg
  • gordijnen 22.jpg
  • gordijnen 25.jpg

Gordijnen

In-between.

Dit zijn stoffen die qua dichtheid vallen tussen vitrage en overgordijnen. Overdag voldoende licht met beperkte inkijk van buiten. Voor elke sfeer is er wel een passende stof te vinden.

Organza.

Deze zeer transparante stof is er een die uw huis een aangename lichtval kan bezorgen.

Zijde.

In de stoffencollectie van Willemsen Wonen hebben wij ook een groot aantal zijde stoffen. Deze stoffen hebben een zeer rijke uitstraling, wel is het van belang om dit soort stoffen te voeren.

Linnen.

Linnen wordt gemaakt van vezels van de vlasplant. Het heeft een goed vochtopnemend vermogen. Als gordijnstof heeft linnen een wat nonchalante uitstraling, ook kan linnen wat kreukelig overkomen.

Patroonstoffen.

Patroonstoffen zijn er in veel kleuren, materialen en transparanties. Bij deze stoffen hebben we voor elk wat wils.

Paneelgordijnen.

Een gordijn op een rails met meerdere sporen. Het gordijn bestaat uit banen stof die onafhankelijk van elkaar te verschuiven zijn. In dit product kunnen vele hun creativiteit kwijt.

Vouwgordijnen.

Dit product is op elke sfeer in huis aan te passen. Zowel qua productiewijze als de soorten stof die toe te passen zijn. De diversiteit is enorm wetende dat we bijna elke gordijnstaal uit de rekken als vouwgordijnstof kunnen toepassen.

Zeilringen.

Zeilringen in uw gordijn is een van de manieren om uw gordijn mooi op te hangen. De ringen zijn er in meerdere maten en kleuren.

Ophang garnituur.

De manieren om gordijnen op te hangen zijn zeer divers. Bij Willemsen Wonen hebben wij een groot assortiment aan systemen, ook hierover geven wij een passend advies.

Willemsen Wonen

Nieuwe aamsestraat 84
6662 NK Elst (Gelderland)

Tel. 0481 372162
Fax 0481 377105
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.